Online medium Lobke - Lenormand kaarten
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
RamStierTweelingen
KreeftLeeuwMaagd
WeegschaalSchorpioenBoogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
 
Mediums  
hulplijn  
 
  Verkrijg directe  
antwoorden  
 
       
  OnlineMediums.nl
  accounts
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading

Onlinemediums.nl - online medium Lobke

Bel nu met online medium Lobke


online medium Lobke - Heldervoelend Heldervoelend   online medium Lobke bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Lobke - Lenormand kaarten Lenormand kaarten   online medium Lobke bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
online medium Lobke - Intuitief Intuitief   pincode online medium Lobke Pincode: 2631


Hallo lieve mensen, ik ben medium Lobke en wist al zeer vlug dat ik bepaalde zaken en situaties kon aanvoelen Reeds jaren probeer ik mensen bij te staan en te helpen met mijn kaartjes.

Ik ben heldervoelend en kan samen met mijn kaartjes jou trachten te helpen en duidelijkheid te brengen in bepaalde situaties waarin je bent verzeild geraakt. Ook kan ik je helpen via mijn pendel en heb je nood aan een boodschap van mijn engelenkaartjes dan kan ik dit evenzeer voor jou doen.

Wil je inzichten of ben je even geblokkeerd, ook hiervoor kan je bij mij terecht. Laat ons samen ernaar kijken en misschien kan ik voor jou wel wat betekenen.

Ook kan ik je helpen met mijn inzichtkaartjes. Of je nu hulp wil omdat je problemen hebt met werk, liefde, geld of wat dan ook, je mag mij steeds contacteren.

Ben je op zoek naar een luisterend oor of een goed gesprek, ook hiervoor kan je bij mij terecht. Laat mij jou helpen om in bepaalde zaken die jou nu bezighouden inzichten te geven.

Tot snel, medium Lobke.


online medium Lobke spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis onlinemediums account aan Fotoreading met online medium lobke Telefoon consult met online medium lobke

Persoonlijke agenda online medium Lobke op onlinemediums.nl

februari 2024

 
 
DoVrZaZoMaDiWo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

De dagen aangeduid met een = een dag dat online medium Lobke heeft aangegeven beschikbaar te zijn op onlinemediums.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met online medium Lobke op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan online medium Lobke via een belverzoek of stuur een e-mail naar online medium Lobke.


Getuigenissen over onze online mediums

De ervaringen van onze bezoekers op onlinemediums.nl over online medium LobkeLobke alles wat je voor mij voorspeld hebt is uitgekomen, tot in de allerkleinste detail. Je zei dingen die ik zelf niet kon geloven maar toch had je gelijk.

    Getuigenis door Daphne op 25 februari 2024

Lobke is een lieve, geduldige, eerlijke,rustig en juiste informatie wat zij ziet. Dus een goede paragnost. Ik ga vaak voor raad. van haar. Ik hoop dat jullie haar bellen dan kan jij zelf dit beleven. Dank je Lobke voor jou juiste paranormale advice.

    Getuigenis door Jolanda op 23 februari 2024

Voor de eerste maal in paniek met Lobke gebeld, wat was ik aangenaam verrast van wat zij allemaal heeft gezegd in verband met mijn zoon. Ik heb haar nadien teruggebeld met de bevestiging dat al wat zij mij zei ook inderdaad zo was gebeurd. Zo blij dat ik haar heb gebeld. Ik bel haar zeker nog terug

    Getuigenis door Vero op 18 februari 2024

Lobke is heel open, warm en helpt je verder op weg. Haar readings zijn accuraat en zij wist mijn situatie heel goed te beschrijven en uit te leggen. Dank je Lobke, je hebt mij rust en moed gegeven om door te doen. xx Janet

    Getuigenis door Janet op 11 februari 2024

Lieve Lobke,
Sorry mijn credits waren helaas op.
Hartelijk bedankt voor de reading van zojuist (5 febr. rond 20.30 u.). Ik bel u graag, want u blijft bij wat u zegt, ook na maanden. U zegt niet de ene keer dit en de ander keer iets heel anders.
Ik houd u op de hoogte als uw voorspellingen uitkomen. Heb er vertrouwen in.
Hartelijke groeten, Sher

    Getuigenis door Sher op 6 februari 2024

Lobke is fantastisch, zeer zuivere eerlijk medium die veel tijd neemt en op een rustige manier je bijstaat en helpt. Veel is intussen ook al uitgekomen zowel op werk gebied als mijn liefdesleven, mijn partner en ik zijn terug samen. Top !

    Getuigenis door M op 6 februari 2024

Heel goed en zuiver medium. Ik heb de hoop gekregen dat het goed komt, en heb vertrouwen dat het uitkomt. Ik bel u zeker nog op. Zo leuk dat ik je heb leren kennen hier op deze site Lobke. Dank, Ina.

    Getuigenis door Ina op 28 januari 2024

Lieve Lobke,
Weer een aantal dingen uit gekomen, dank je wel nogmaals, ook betreft die dame die je benoemde.

    Getuigenis door Ano op 27 januari 2024

Waardeer jouw leggingen en inzichten ontzettend...en dat niet alleen Lobke...ik waardeer jou ook echt ontzettend! Ben je echt dankbaar. Dikke knuffels

    Getuigenis door Middagbeller op 23 januari 2024

Waardeer jouw leggingen en inzichten ontzettend...en dat niet alleen Lobke...ik waardeer jou ook echt ontzettend! Ben je echt dankbaar. Dikke knuffels

    Getuigenis door Middagbeller op 23 januari 2024

Lobke


Bedankt ,laat je zeker weten of hij heeft geantwoord.

    Getuigenis door Rita op 23 januari 2024

Lieve Lobke ben blij dat jij er bent voor mij en je steun telkens help je mij vooruit en blijf ik ook geloven in mij zelf ondanks alles, heb nog wel een hele weg te gaan. Maar geloof in de goede afloop. Liefs Jenna.

    Getuigenis door Jenna op 17 januari 2024

En opnieuw, weer een voorspelling van Lobke uitgekomen, dankjewel lieverd!!

M

    Getuigenis door M op 14 januari 2024

Hoi Lobke daar was ik weer. Het gaat beter met mij dan ooit, dat wil ik je toch laten weten. Je gaat wel ver in je raadgevingen, want je laat mij mijzelf zien. En daar ben ik je alweer erg dankbaar voor. Ik sta er dan ook voor open. Je bent een toffe dame. Tot later xx Rosanne.

    Getuigenis door Rosanne op 13 januari 2024

Dank voor je lieve wijze woorden Lobke. Je hebt ook gelijk...zal niet makkelijk zijn voor me maar het moet gewoon nu even zo. Knuffeltjes.

    Getuigenis door De bakfiets die niet weet waar te fietsen op 3 januari 2024

Snel met antwoorden, houd je niet onnodig aan de lijn. Ik vind haar supergoed. In volle verwachting dat het uit mag komen. Dank lieve Lobke.

Groet en veel liefs Suze.

    Getuigenis door Suze op 2 januari 2024

Lobke is goud. werkelijk goud. niet enkel als medium maar ook als coach en mens. haar voorspellingen zijn acccuraat. ze is dikwijls juist. en daarnaast geeft ze zoveel meer dan enkel voorspellingen. er zijn er weinig die zo met het hart op de juiste plaats in deze 'job' staan. zij doet dit met hart en ziel- zij wil echt het allerbeste voor iedereen die haar belt. lieve lobke. jij krijgt sowieso een gouden troon in de hemel. Liefs H

    Getuigenis door Helène op 29 december 2023

Lieve Lobke, bedankt. Je bent echt een topmedium en een hartelijke eerlijke vrouw. Ik heb van jou een heel mooie reading gekregen, een duidelijke voorspelling, ontzettend bedankt voor het opbeurend gesprek. Heel veel liefs en ook mijn allerbeste wensen voor 2024. M.

    Getuigenis door Margaux op 25 december 2023

Omver geblazen door Lobke! Ik kan het oprecht niet anders benoemen. Heel straf en een ontzettend lieve dame. Merci voor uw consult.

    Getuigenis door Anoniem op 23 december 2023

Lieve Lobke bedankt voor je goede kaartlegging.
iik weet nu waar ik aan toe en hoogte op de hoogte.
ik vond het een goed gesprek,
en ik kijk nu hoe verder gaat en laat je dat zeker weten,
gr Marry.

    Getuigenis door Marry op 14 december 2023

Hoi ik heb je gisteren gebeld met een specifieke vraag.. Je had gelijk!

    Getuigenis door annoniem op 12 december 2023

Lieve Lobke, ik waardeer jouw inzicht enorm jouw adviezen zijn uitgekomen. Jij bent een zuivere medium top.

    Getuigenis door Sabrina op 8 december 2023

Lieve Lobke,

Het was fijn u te mogen spreken en ik ga u zeker vaker bellen. 1 voorspelling kwam al uit na een paar dagen! Ik heb er vertrouwen in dat de andere voorspelling ook uit zal komen. Bedankt voor alles.

Liefs

    Getuigenis door P op 6 december 2023

Dank je wel Lobke, kwam weer uit wat je zei

    Getuigenis door Anoniem op 2 december 2023

Lobke, bedankt wat je gezegt hebt is uitgekomen je bent een aanrader. Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen.
Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S

    Getuigenis door Suzan op 27 november 2023

Lieve Lobke, ik bel je al enkele jaren met een lach en een traan. Je voelt mijn situatie zo goed aan en je voorspellingen zijn tot op vandaag telkens uitgekomen. Ik bel je zeker weer.

    Getuigenis door Steffy op 1 november 2023

Beste Lobke,

Telkens ik u sprak over mijn vrienden zag jij in de kaarten liggen dat ze grote financiële zorgen hadden. Vandaag hebben ze mij hun problemen vertelt. Je zat er boenk op! Wilde ik graag laten weten. Ik bel je binnenkort weer. Vele groetjes Felix

    Getuigenis door Felix op 27 oktober 2023

Hallo Lobke, Dankzij jou ben ik anders gaan kijken naar het leven. Jij hebt mij positiviteit gegeven. Ben jou daar heel dankbaar voor. Ik wens jou het beste verder. Groetjes Tea.

    Getuigenis door Tea op 20 oktober 2023

Wat ben jij goed ! Dit was de eerste maal dat ik jou belde. Je zat er onmiddellijk op en gaf mij weer vertrouwen. Ik bel je zeker weer.

    Getuigenis door Mary op 18 oktober 2023

Hoi Lobke, bedankt voor het leuke gesprek en het compliment. Je hebt me wel aan het denken gezet om meer te gaan doen met mijn gave. Veel liefs en tot gauw. Karlien.

    Getuigenis door Karlien op 18 oktober 2023

Hoi Lobke, ongelofelijk hoe jouw kaarten en mediumschap nauwkeurig zijn. Je vertelt alles op jouw eenvoudige manier maar haarfijn juist. Alles wat je zei klopt en vooral de antwoorden dat je van hierboven krijgt zijn ongelofelijk juist. Ik ben zeer tevreden met jou. Het is zeker waarde naar jou te bellen. Tot binnenkort. Liefs Simone.

    Getuigenis door Simone op 29 september 2023

Lobke had uitspraken gedaan en die zijn deze week allemaal uitgekomen. Het heeft wat tijd gekost, maar tijd is nou eenmaal ons beste vriend. Nu nog hopen dat het laatste ook uitkomt. Erg duidelijk, discreet, helder, transparant. Echt een aanrader, liefs van Fiona.

    Getuigenis door Fiona op 22 september 2023

Bedankt lieve Lobke voor je openhartige gesprek met mij.
En ook bedankt voor al je adviezen. Ik had geen idee dat ik daarin zat zeg. En ik ga je zeker weer terug bellen want ik werd meteen een stuk rustiger en voel mij ook veiliger nu bij mezelf, had ik dit eerder geweten had ik je eerder gebeld. Bedankt hoor lieve mens. Dikke knuffel van Saskia.

    Getuigenis door Saskia op 15 september 2023

Prachtigg consult gehad! Lieve vrouw! Ik ben zeer tevreden!

    Getuigenis door Ber op 11 september 2023

Lobkr. Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader Mieke x.

    Getuigenis door Mieke op 8 september 2023


Lobke, je wist veel dingen uit mijn verleden naar boven te brengen, iets wat iemand anders echt niet kan weten. Ik hoop echt dat wat je voorspeld hebt uit zal komen. Als dat zo is dan zal ik je dat zeker laten weten.

Gr A.

    Getuigenis door A op 30 augustus 2023

Beste Lobke,
Misschien herinner je t u niet meer, ik heb in april of mij gebeld met de vraag of je zag dat ik een verhoging zou krijgen op mijn werk. Je zag t toen duidelijk liggen en ook dat t niet voor meteen zou zijn. Dit klopt dus volledig. Vorige week bericht gekregen dat het erdoor is. Een grote dank u wel. Ik bel u binnenkort zeker nog eens op. Groetjes

    Getuigenis door JM op 28 augustus 2023

Dag Lobke u heeft het goed gezien hij is terug. Ik heb u vorige week gesproken en zou nog een recensie achterlaten.

    Getuigenis door Anoniem op 28 augustus 2023

Beste Lobke we hebben elkaar al paar keer gesproken en je blijft bij jou standpunt over wat ik jou heb gevraagd, maar wat beter is dat is dat je zonder iets te vragen dingen vertelde die volledig kloppen over de persoon, ook zaken die ik enkel weet en die jij zag en die ik dan ook moest toegeven, niet zo als bij vele, nu hopen dat wat je mij hebt gezegd het ook voor mij uitkomt dank je wel voor de fijne gesprekken en zeker tot binnen kort grts die rare uit spanje.

    Getuigenis door luc op 25 augustus 2023

Lobke
Ik kon u niet meer bedanken dus bij deze bedankt voor te luisteren.


    Getuigenis door Rita op 19 augustus 2023