Online medium Olga - Spirituele coach
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
RamStierTweelingen
KreeftLeeuwMaagd
WeegschaalSchorpioenBoogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
 
Mediums  
hulplijn  
 
  Verkrijg directe  
antwoorden  
 
       
  OnlineMediums.nl
  accounts
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading

Onlinemediums.nl - online medium Olga

Bel nu met online medium Olga


online medium Olga - Heldervoelend Heldervoelend   online medium Olga bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Olga - Spirituele coach Spirituele coach   online medium Olga bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
online medium Olga - Lenormand kaarten Lenormand kaarten   pincode online medium Olga Pincode: 1933


Medium Olga is een heldervoelend medium en spiritueel adviseur.

Met behulp van mijn intuïtie en Lenormandkaarten gun ik u inzicht in uw toekomst. Ik wens u veel licht en liefde toe.

Medium Olga.


online medium Olga spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis onlinemediums account aan Fotoreading met online medium olga Telefoon consult met online medium olga

Persoonlijke agenda online medium Olga op onlinemediums.nl

april 2024

 
 
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

De dagen aangeduid met een = een dag dat online medium Olga heeft aangegeven beschikbaar te zijn op onlinemediums.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met online medium Olga op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan online medium Olga via een belverzoek of stuur een e-mail naar online medium Olga.


Getuigenissen over onze online mediums

De ervaringen van onze bezoekers op onlinemediums.nl over online medium OlgaOlga wat je zei klopte helemaal. En hoe je het gedaan hebt weet ik niet maar jij hebt me eindelijk rust gegeven, want ik bleef onrustig erin. Ik kan eindelijk bij wijze van spreken weer wat ademen en ik heb weer energie. Supergoed. Bedankt lieve schat Audrey.

    Getuigenis door Audrey op 21 april 2024

Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Olga heeft mij tevens veel inzichten gegeven. WAUW. Echt voor mij de beste op de lijn. Tessa x

    Getuigenis door Tessa op 17 april 2024

Lieve Olga, ik wil je nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik heb de rust gekregen, en ben er wijzer en sterker van geworden.
Bedankt voor alles en de mooie inzichten. xx Vanessa

    Getuigenis door Vanessa op 9 april 2024

Lieve Olga je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx. Liefs Natas.

    Getuigenis door Natas op 1 april 2024

Olga is zo een lieve vrouw. hele lieve zachte stem en weet goed te vertellen hoe het zit. ze blijft ook bij wat ze zegt ze is echt goed. Marry xx.

    Getuigenis door Marry op 28 maart 2024

Lieve Olga jij hebt voorspeld dat mijn liefde contact met mij op zou nemen en dat is uitgekomen. Nu hoop ik dat ie andere voorspellingen dat ie echt voor mij zal kiezen ook uit zullen komen. U bent een fantastische vrouw met een mooie gave.
Groetjes Rox.

    Getuigenis door Rox op 17 maart 2024

Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen hoe blij ik ben met jou! Hoe dankbaar ik ben dat we elkaar elke dag spreken, elke dag kunnen lachen en dat ik alles maar dan ook alles bij jou kan zeggen en kan vragen.
Dank voor je onvoorwaardelijke steun die ik nu zo enorm hard nodig heb.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 15 maart 2024

Lieve Olga ik wil je bedanken voor je insteek. Op een heldere vlotte en positieve manier heb je mij kracht gegeven om met heel moeilijke dingen verder te kunnen. Liefs Clair.

    Getuigenis door Clair op 15 maart 2024

Lieve Olga,

Ik ken jou als 1 van de warmste, liefste medium die er bestaat.
Elke dag verbaas ik mij er weer over hoe jij bepaalde dingen naar voren kunt halen, dingen kunt vertellen, dingen kunt zien, dingen kunt uitleggen maar ook mij een kijkje in de toekomst kunt geven. Elk probleem of stukje zorg kan ik met jou delen, voor jou is niks raar of vreemd jij luistert naar ieder zijn verhaal en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen maar ook goeie raad mee te geven. Iets mee geven waar mensen rustig van worden, althans ik wel. Als ik jou gesproken heb dan voel ik mij altijd beter, dan komt er een bepaalde rust over mij heen, dan komt er rust in mijn hoofd en lijf.
Ik bel jou al zo lang en elke dag is fijn om jou stem te horen, om te praten over van alles en nog wat, om mijn verdriet te delen, We kunnen veel lachen samen!
Ik heb diepe respect voor wat jij allemaal doet, het medium zijn is niet makkelijk. Sommige mensen realiseren zich dit niet. Je werkt altijd met je hoofd en gevoel, dit kost heel veel tijd en energie, ik vind dat daarom ook wel eens een keer gezegd mag worden hoe enorm knap en waardevol ik het vind dat je dag in dag uit er altijd bent voor de mensen, en vooral voor mij.
Voor mij heb jij een goud randje, voor mij ben je goud waard!
Liefs NY
    Getuigenis door NY op 11 maart 2024

Beste Olga, vriendelijk dank voor het gesprek en voor de boodschap die je doorkreeg voor mij, ik zal zeker proberen om positief te blijven. Jij bent een zeer aardig persoon met een rustgevende stem, heel fijn om je gesproken te mogen hebben, Ik hou je zeker nog op de hoogte als het zover komt, veel liefs Florine.

    Getuigenis door Florine op 11 maart 2024

Olga is een geweldige helderziende. ziet de dingen zoals ze zijn ook enorm veel opgestoken van haar. kortom meer dan 5 sterren waard bedankt Ina.

    Getuigenis door Ina op 8 maart 2024

Lieve Olga,

Ik wil je danken voor je tips en warme woorden die ik mocht ontvangen van je. Ze geven kracht om door te zetten en positief te blijven.
We horen elkaar weer snel.
Liefs, Annelies.

    Getuigenis door Annelies op 6 maart 2024

Lieve Lieve Olga,

Met jou bellen is altijd 1 grote gezelligheid. Voor al zoveel jaren spreken wij elkaar en weet ik precies wat ik aan jou heb.
Jij voelt haarfijn aan hoe ik mij voel. Bij jou kan ik alles zeggen, bij jou mag ik alles zeggen. Elke vraag is welkom en bijna elke vraag kun jij deze beantwoorden met jou gevoel en alles wat je weet en ziet.
Ik voel mij altijd opgelucht wanneer ik jou heb gesproken, het helpt mij en ik voel mij erdoor gesteund.
Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten, het is een gewoonte geworden dat ik zoveel kan bespreken met jou.
Jij snapt mijn verdriet je snapt hoe moeilijk de dingen voor mij zijn, jij snapt mij als geen ander.
Mensen Olga is de liefste medium die er bestaat, zij weet zoveel het verbaasd mij elke keer weer, het voelt goed JIJ BENT GOED!
EEN DIKKE 10 Liefs NY


    Getuigenis door NY op 2 maart 2024

bedankt voor het gesprek grt dirk

    Getuigenis door dirk op 21 februari 2024

Niemand die zo goed advies geeft, als Olga.
Keer op keer weet ze me op te peppen met haar humor en positieve, nuchtere kijk op elke situatie en het leven.
Een dame met een gouden hart.
Liefs Lucia.

    Getuigenis door Lucia op 21 februari 2024

Lieve Olga,

Jou gesprekken zijn goud waard, jou gesprekken daarna voel ik mij zoveel beter, jou gesprekken zijn mij dierbaar, jou woorden zijn altijd kloppend Lieve Olga je bent gewoon de aller beste.

Liefs NY

    Getuigenis door NY op 12 februari 2024

Lieve Olga,

Bij jou voel ik mij altijd thuis ,bij jou kan ik altijd mezelf zijn, bij jou kan ik lachen, huilen en zoveel vertellen, bij jou is het altijd gezellig, bij jou heb ik altijd een fijn goed gesprek, bij jou is het een warm welkom, bij jou valt altijd alles op zijn plaats, bij jou is het altijd vertrouwd, je bent iemand die veel weet en ziet, je bent een lief persoon met het hart op de juiste plek, je bent gewoon de allerbeste.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 2 februari 2024

Lieve Olga
Wauww. Wat een prachtig consult weer, ik ben u zooooo dankbaar. Elke keer heeft u gelijk en u helpt mij zoveel. Echt 1000x bedankt. U geeft mij zoveel positiviteit en kracht. Ik spreek u snel voor de volgende ontwikkelingen.

Heel veel liefs. M

    Getuigenis door M op 1 februari 2024

Lieve Olga,

Ik wil alleen maar even zeggen hoe ontzettend blij ik met jou ben, hoe fijn onze gesprekken zijn samen, hoe fijn het is dat je er altijd bent, hoe fijn het is dat ik altijd alles tegen je kan zeggen, hoe fijn het is dat we samen kunnen lachen en hoe fijn het is dat je mij helpt door deze moeilijk tijd heen. Jou woorden betekenen altijd heel veel voor mij, het maakt niet uit wanneer maar alle gesprekken zijn voor mij goud waard. Je bent echt de liefste Olga die zoveel weet en ziet, kortom beter bestaat niet.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 30 januari 2024

Olga. Al jaren en dag sta je mij bij met raad, advies en inzichten. Hoe onwaarschijnlijk alles soms lijkt, gebeuren doet het uiteindelijk ook al kan het soms jaren duren. Heb menig consulenten hier gebeld, maar jij bent veruit de beste. Bedankt Petra.

    Getuigenis door Petra op 27 januari 2024

Bedankt voor het mooie consult, alles wat je voor mij hebt voorspeld is uitgekomen. Dank zij jou kan ik weer lachen en genieten van het leven.Lieve Olga, dikke kus Louise.


    Getuigenis door Louise op 23 januari 2024

Een paragnoste met een hart van goud. Een echte steun. Bedankt, je bent goed hoor. Tot later. Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Olga ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug. Sabrine x

    Getuigenis door Sabrine op 18 januari 2024

Lieve Olga,

Eigenlijk wil ik je zeggen hoe enorm knap ik het vind wat jij allemaal weet, ziet en voelt. Het lijkt voor zoveel mensen vanzelfsprekend maar dat is helemaal niet zo.
Ik heb diep respect voor jou! Elke dag zoveel verschillende mensen te woord staan, iedereen met zijn of haar eigen verhaal, problemen en of zorgen, iedereen die jou hulp en raad vraagt. Jij die elke dag met je hoofd en gevoel werkt, is keihard werken, dat is er altijd voor iedereen zijn, en dat is naar al die mensen luisteren.
Ik heb al zoveel jaren grote waardering voor jou hoe jij dit werk doet, hoe jij mij en zoveel mensen bij staat.
Ik weet als geen ander hoe goud eerlijk je bent, hoe duidelijk je bent, en hoe lief je bent.
Ik hoop dat je zelf ook bewust bent van wat jij betekent voor deze mensen, in ieder geval voor mij beteken je heel erg veel.
Jou warme wijze woorden brengen elke dag een lichtpuntje, jou hulp is meer dan 100procent welkom en jou gevoel helpt mij weer op de been, ik kan altijd bij jou terecht ik hoop op nog zoveel mooie dankbare gesprekken samen, want die zijn mijn heel erg dierbaar, ik heb het nu heel moeilijk maar jij trekt mij uit alles waar ik in zit om vol te houden en daar te komen waar ik wezen wil, waar ik moet zijn en wat er moet gebeuren.
Dankjewel voor alles.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 18 januari 2024

Olga is een heel aangename dame. Voelt dingen goed aan en ziet goed de situatie. Ik hoop dat haar voorspellingen uitkomen, maar ik heb er vertrouwen, groetjes Emma.

    Getuigenis door Emma op 16 januari 2024

Lieve Olga

Dankjewel voor het gesprek
Houd je zeker op de hoogte
Voor mij ben je echt de liefste en de beste
Nog een fijne zondag en tot later

Veel liefs Marianne

    Getuigenis door Marianne op 14 januari 2024

Lieve Olga,

Als ik jou heb gesproken voel ik mij altijd weer iets beter, als ik jou heb gesproken worden dingen altijd weer duidelijker.
Jou woorden, jou gevoel en alles wat je weet en ziet geeft mij elke dag een lichtpuntje. Dat klinkt natuurlijk heel gek, maar zoveel als dat jij mij helpt daarvoor is mijn waardering enorm voor jou.
Je bent niet 100 procent goed maar 1000 procent goed!
Zoveel jaren spreken wij elkaar al en elke dag is weer en warm thuiskomen om met jou te praten.
Ik waardeer enorm je steun en je hulp ik kan je niet vaak genoeg bedanken.
Je bent gewoon zo lief en je luistert altijd. Jou woorden zou GOUD waard.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 12 januari 2024

Lieve Olga,

JIJ bent gewoon de liefste, de leukste en de beste die er bestaat!
Bedankt voor alles bedankt dat je er altijd bent bedankt dat jij mij zo begrijpt bedankt dat je zo lief bent.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 9 januari 2024

Hee lieve Olga.
Je kunt zo goed invoelen op de situatie en wat heb je de persoon toch goed omschreven. Alles klopte wat je vertelde en heb vertrouwen in je voorspelling.
Dankjewel en ik bel je zeker nog eens F.

    Getuigenis door Fre op 8 januari 2024

Lieve Olga,

De 1e getuigenis van het nieuwe jaar 2024!
De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat we ook dit jaar weer vele mooie gesprekken mogen voeren met elkaar, dat jou hulp, steun en luisterend oor weer net zo vertrouwd is als vorig jaar. Dat we veel kunnen lachen met elkaar en dat het weer elke dag een fijn gevoel geeft om jou te spreken.
Lieve Olga je was vorig jaar al de beste! dit jaar moet nog beginnen maar voor mij ben je nu ook al weer de beste.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 1 januari 2024

Lieve Olga,

De laatste getuigenis van DIT JAAR 2023!
Weer een jaartje voorbij.....een jaar waarbij we zoveel gesprekken hebben gevoerd samen, een jaar waarbij we ontzettend veel gelachen hebben en ik ook vele tranen gelaten hebt, een jaar waarin jij er altijd voor mij bent geweest, een jaar waarin ik alles met jou kon bespreken, een jaar waarin jij zoveel wist te vertellen, te weten en te zien, een jaar die weer de boeken in kan met dierbare woorden, gesprekken en peptalk.
We gaan gewoon weer verder in het nieuwe jaar, ik hoop wel op eindelijk die veranderingen.....het is nu wel tijd hiervoor!
Lieve Olga ik wens jou een mooi, gezond 2024, maak er een mooi jaar van op naar nog vele gesprekken samen.
Liefs NY.

    Getuigenis door NY op 31 december 2023

Lieve Olga, ik heb je pas gesproken over liefde en werk.je vertelde exact hetzelfde als tijdje terug, ook betreft toekomst in buitenland. Ik vind je een hele fijne energie hebben, dank je wel. Liefs Elle.

    Getuigenis door Elle op 28 december 2023

Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor mij bent, bedankt dat jij mij altijd begrijpt, of ik nu heel verdrietig ben of juist vrolijk bij jou mag en kan alles.
Ik kan mijzelf zijn en jou alles zeggen, ik heb het heel moeilijk nu maar jij geeft mij net dat lichtpuntje wat ik zo hard nodig heb.
Jou gesprekken zijn gewoon HEEL FIJN.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 27 december 2023

Olga is duidelijk en rustig. Ze vertelde me over de situatie. Klopte goed. Ik ben blij met de voorspelling. Liefs Suzanne.

    Getuigenis door Suzanne op 27 december 2023

Lieve Olga

Dankjewel voor het gesprek en houd je zeker op de hoogte

Veel liefs Marianne

    Getuigenis door Marianne op 26 december 2023

Lieve lieve Olga,

Ik wil je een hele fijne feestdagen toewensen!
Weer een jaar om....al ruim 11 jaar spreken wij elkaar, elke dag.
Er gaat geen dag voorbij zonder Olga, wat is fijn om met jou te praten, te lachen en alles te kunnen delen.
We maken zoveel mee, jou woorden zijn zo belangrijk.
Bedankt Olga voor dat je er altijd bent! Liefs NY

    Getuigenis door NY op 24 december 2023

Olga

Fijne feestdagen van de dame van Antwerpen
Tot snel

    Getuigenis door Rita op 22 december 2023

Lieve Olga

Dankjewel voor het gesprek....houd je zeker op de hoogte ....als er een nieuwe man in mijn Leven is laat ik jou het zeker weten
Wens jou fijne kerstdagen en een mooi eindejaar

Veel liefs Marianne
    Getuigenis door Marianne op 22 december 2023

Lieve Olga,

Niets is je teveel,
Je helpt mij altijd graag
Het is fijn dat jij er altijd voor mij bent
Het is niet altijd zo gewoon wat jij doet , weet, ziet en kan vertellen,
dat besef ik mij maar al te goed.
Daarom zeg ik dankjewel voor alles wat je voor mij doet.

Je bent geen vijf sterren waard maar wel duizend sterren!
Jij geeft mij een lichtpuntje wanneer ik jou gesproken heb voel ik mij altijd iets beter.
Al zoveel jaren vertrouwd, al zoveel jaren ben jij een grote betekenis, al zoveel jaren bespreken we alles van A tot Z, al zoveel jaren kunnen we heel hard lachen samen, al zoveel jaren zijn jou gesprekken waardevol geworden en gebleven, al zoveel jaar ben jij voor mij de liefste Olga die ik ken.
Liefs NY
Liefs NY    Getuigenis door NY op 22 december 2023

lieve Olga. Heel aangename eerlijke vrouw. Ik hoop dat ook deze keer jou voorspelling uitkomt zoals gewoonte. Je weet Direct alles haarfijn uit te leggen.

Liefs Jennifer x

    Getuigenis door Jennifer op 21 december 2023

Weer met Olga gesproken, ziet nog steeds hetzelfde in de kaarten, ze is zeer snel, duidelijk aardig hoop dat het nu snel gaat gebeuren. Tnx Ellen.

    Getuigenis door Elien op 21 december 2023